Kenkô - body oil mother

€22,00
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
De band tussen moeder en baby staan centraal in de verzorgingslijn van Kenkô. De formule en geurtonen zijn nauw met elkaar verbonden om zo de bijzondere, intieme band tussen moeder en kind nog meer te versterken.
Size guide
Levertijd: Nu leverbaar

De naam Kênko is afgeleid van het Japanse woord voor "gezondheid". De Japanse cultuur is voor de oprichtster van Kênko een grote inspiratiebron. 

Een heerlijke verzorgende lichaamsolie voor moeder met de mooiste fruitoliën en natuurlijke oliën uit vruchten en zaden, elk met een specifieke functie voor (zwangere) mama, in actieve concentraties om een optimaal effect te waarborgen. De zachte en kalmerende ingrediënten voeden en kalmeren tijdens de zwangerschap en de periode erna.

 

Ingrediënten:

Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Brassica Campestris (Rapeseed) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Tocopherol, Parfum, Limonene, Linalool

 

Samenstelling:

Alle producten worden met veel liefde gemaakt in Nederland. De verpakkingen zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic en de doosjes zijn gemaakt van landbouwafval. Bladeren en stengels die overblijven van de oogst worden bewerkt tot grondstof voor papier en karton.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen