Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Lees de Algemene Voorwaarden a.u.b. zeer zorgvuldig door. Mochten er nog vragen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via [email protected].

De Algemene Voorwaarden zijn op de homepage van de website van Mini Parade (miniparade.nl) te raadplegen, op te slaan en te printen.
Mini Parade is geregistreerd in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 75997053. BTW nummer: NL860472668B01

gedempte gracht 19 1741 GA Schagen 

 

1. Algemeen

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle verkopen en overeenkomsten tussen Mini Parade en de consument, waarbij Mini Parade deze voorwaarden zal toepassen tenzij schriftelijk anders is overeengekomen. Indien er artikelen bij Mini Parade worden besteld, aanvaardt de koper automatisch het bepaalde in deze Algemene Voorwaarden. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle verkopen en overeenkomsten tussen Mini Parade en de consument, waarbij Mini Parade deze voorwaarden toepast tenzij schriftelijk anders is overeengekomen. Indien er artikelen bij Mini Parade worden besteld, aanvaardt de koper automatisch de bepalingen van deze algemene voorwaarden. Op de tot stand te komen koopovereenkomst zijn altijd de op dat moment geldende voorwaarden van toepassing.

 

2. Bestellingen

Zodra een bestelling is geplaatst, ontvangt de consument direct een e-mail om de details van de bestelling en de totale kosten van de bestelling te bevestigen. Alle bestellingen worden binnen één werkdag na ontvangst van de betaling door de consument verzonden. Bij een technische storing echter, die valt onder de categorie omstandigheden buiten de controle van Mini Parade, wordt een bestelling zo snel mogelijk verzonden. Mini Parade zal de consument naar behoren op de hoogte houden van de status van de bestelling. Wij streven ernaar om onze website zo actueel mogelijk te houden. De mogelijkheid blijft echter bestaan ​​dat een bepaald product niet meer leverbaar is, in dat geval nemen wij zo snel mogelijk contact op met de consument. Een product moet binnen 30 dagen na het plaatsen van de bestelling bij de consument geleverd worden. Als Mini Parade hier niet aan voldoet, kan de consument de bestelovereenkomst onmiddellijk verbreken. Dit is echter niet mogelijk als de betrokken partijen vooraf een andere leveringstermijn hebben afgesproken.

 

3. Prijzen en betaling

Alle prijzen op de Mini Parade-website zijn in euro's en inclusief btw. Druk-, zetfouten en prijswijzigingen voorbehouden. Bij druk- en zetfouten is Mini Parade niet verplicht het product volgens de foutieve prijs te leveren. Consumenten kunnen op veel verschillende manieren elektronisch betalen aan Mini Parade. U kunt betalen via iDEAL, MasterCard, Maestro of PayPal. Verzending van de bestelling vindt plaats zodra Mini Parade de betaling voor de bestelling heeft ontvangen. Mini Parade voegt de verzendkosten toe aan de factuur van de bestelling. Meer informatie over de verzendkosten vindt u onder de titel: "Verzenden & retourneren".

 

4. Levering

De levertijd is indicatief en is daarom niet gegarandeerd. De uiteindelijke levertijd zal echter niet meer bedragen dan één week van de aangegeven levertijd, behoudens gevallen van ‘overmacht’. Mini Parade verstuurt binnenlandse pakketten met Post.nl. Mini Parade biedt de bestelde artikelen binnen 2 werkdagen na ontvangst van betaling aan bij Post.nl. Wij streven hierbij altijd naar een zo spoedig mogelijke levering. Indien de levertijd de termijn van 30 dagen overschrijdt, heeft u het recht de overeenkomst te ontbinden en ontvangt u het geld binnen 30 dagen terug op uw rekening. Dit geldt niet als de partijen onderling een andere leveringstermijn zijn overeengekomen. Mini Parade is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van verlies of beschadiging van de bestelde artikelen door de bezorgdienst. Bij schade aan de verpakking bij levering moet u vóór opening contact opnemen met Mini Parade, bij gebreke waarvan Mini Parade niet gehouden is uw klachten in behandeling te nemen. Het kan zijn dat het product door transport schade heeft opgelopen.

 

5. Overdracht van eigendom

Het eigendom van de koopwaar wordt pas overgedragen nadat aan de bijbehorende verplichtingen van de koper is voldaan. Op het moment van eigendomsoverdracht, dat wil zeggen op het moment van levering van de artikelen, gaat de productaansprakelijkheid over op de koper.

 

6. Geld-terug-garantie

Indien de consument, om welke reden dan ook, het artikel niet wenst te behouden, heeft de consument het recht het artikel binnen veertien werkdagen na ontvangst van het artikel te retourneren aan Mini Parade. De consument dient Mini Parade eerst schriftelijk per e-mail op de hoogte te stellen van zijn voornemen en alle nadere retourvoorwaarden en instructies van Mini Parade op te volgen. Deze garantie is niet geldig als het artikel is beschadigd, of als de consument heeft geprobeerd het artikel op enigerlei wijze te herstellen of te wijzigen. Retourartikelen worden alleen geaccepteerd als deze in de originele, onbeschadigde verpakking worden verzonden en de labels nog aan de koopwaar zijn bevestigd. Bovendien komen de verzendkosten van de geretourneerde goederen volledig voor rekening van de consument. Mini Parade vergoedt in geen geval de verzendkosten van geretourneerde goederen. Indien de retourinstructies nauwkeurig zijn opgevolgd, zal Mini Parade de consument binnen dertig dagen na ontvangst het (de) geretourneerde artikel (en) vergoeden. Als een betaling met een creditcard wordt voltooid, worden de terugbetalingen automatisch toegepast op de creditcard die de klant op het moment van aankoop heeft gebruikt.

 

7. Voorraad
Wij gaan zeer zorgvuldig om met uw bestelling en onze voorraad. Onverhoopt kan het gebeuren dat een klant in de stenen winkel precies iets afrekent op het moment dat u uw bestelling heeft geplaatst. In dit geval hebben klanten in de stenen winkel een voorkeurspositie. Mocht dit gebeuren dan zullen wij u daarover zsm informeren en binnen 8 dagen het betaalde bedrag van het desbetreffende artikel retour storten.

 

8. Vragen / klachten

Bij vragen of klachten over een van onze producten of procedures kunt u ons per e-mail ([email protected]) informeren. U krijgt binnen drie werkdagen antwoord.

 

9. Privacy

Mini Parade vindt het erg belangrijk ervoor te zorgen dat alle persoonlijke informatie van de consument met de grootste zorg wordt behandeld