Kenkô - 100% natural Body, room and linen spray

€33,00
1 Op voorraad
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Samen met Mama’en lanceert Kenkô de mama-geur Hugs. Het moederschap vertaald in een fijne, zachte geurspray die je vanaf de zwangerschap op jezelf, thuis, in de ruimte waar je gaat bevallen of tijdens intieme momenten met je kindje kunt gebruiken.
Size guide
Levertijd: Nu leverbaar

KENKÔ
De band tussen moeder en baby staan centraal in de verzorgingslijn van Kenkô. De formule en geurtonen zijn nauw met elkaar verbonden om zo de bijzondere, intieme band tussen moeder en kind nog meer te versterken.

De naam Kênko is afgeleid van het Japanse woord voor "gezondheid". De Japanse cultuur is voor de oprichtster van Kênko een grote inspiratiebron. 

 

PRODUCT SPECIFICATIES

De geur is warm en zacht, biedt instant ontspanning en ondersteunt in je moederlijke kracht. De geurnoten zijn speciaal geselecteerd voor het gevoel, de associaties en de sfeer die ze oproepen. Hugs is daarmee je dagelijkse reminder om jezelf niet te vergeten, ook goed voor jezelf te (blijven) zorgen en heel trots te zijn op de moeder die je bent.

100 ml limited edition

 

Nina Pierson (schrijfster en oprichtster Mama'en): “Meestal gaat tijdens de zwangerschap, de geboorte en de eerste periode daarna alle focus naar de baby, terwijl de moeder in dit proces minstens zoveel aandacht verdient. Hugs is voor mij een subtiel gebaar naar álle fantastische moeders die deze enorme transformatie meemaken. Want dat is ook zó’n wonderbaarlijk proces. En Hugs is een dagelijkse herinnering daaraan. Geuren hebben, neurowetenschappelijk gezien, invloed op ons gemoed, en daarom ben ik heel blij dat er nu deze fijne spray is, die je overal mee naartoe kunt nemen. Ook bijvoorbeeld naar de plek van bevallen, als dit niet thuis is. En in een latere fase roept de geur herinneringen op aan deze relatief korte, magische periode van moeder worden en het prille moederschap. Zelfs lang nadat de kraamperiode is afgelopen.”

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen